Aanbod presentatietips Gratis e-book Over Gaby Referenties Contact

Meer omzet, meer klanten, met een resultaatgerichte presentatie

 

Presentaties geven is een krachtige manier om zichtbaar te worden, klanten te werven of een opdrachtgever over de streep te trekken. Met een goede presentatie laat je zien dat je expert bent op jouw gebied, dat je weet waar je een klant mee kan helpen en dat jij de juiste persoon bent voor een bepaalde opdrachtgever.

 

Maar hoe pak je dat aan? Je ideeŽn zijn goed, je diensten en producten hebben hun kracht bewezen, maar je hebt het gevoel dat bij het presenteren je boodschap niet overkomt. Je springt van de hak op de tak. Terwijl je aan het spreken bent, merk je dat je publiek de aandacht verliest. Het lukt je niet om contact met hen te maken. Aan het einde van je presentatie valt er een stilte. Na afloop word je bijzonder gewaardeerd, maar klanten houd je er niet aan over.

 

Hoe vermijd je dit soort valkuilen? Hoe zorg je dat je publiek geboeid blijft, overtuigd wordt en dat jij na afloop jouw beoogde resultaat bereikt? Lees wat er mogelijk is met een incompany training of een individueel traject.

Stop met presenteren, , start met inspireren

Hoe zorg je dat je publiek tijdens een presentatie geboeid blijft, overtuigd wordt en dat jij na afloop jouw beoogde resultaat bereikt? (duur video: 1 minuut 46 seconden).